Компанія Benish GPS взяла участь у Всеукраїнському Дні поля 2014 «ТЕХНІКА УСПІШНОГО ВИРОБНИЦТВА»

gps

За підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України пройшов захід ТЕХНІКА УСПІШНОГО ВИРОБНИЦТВА» в якому прийняла участь компанія Benish GPS.

12 червня на території Українського науково-дослідного інституту прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва ім. Л. Погорілого (смт Дослідницьке Київської області) за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України пройшов День поля 2014.

Основним завданням проведення Всеукраїнського Дня поля є поширення нових техніко-технологічних рішень збирання врожаю та залучення виробників сільськогосподарської продукції до широкого використання сучасних методів і досягнень аграрної науки в агропромисловому комплексі України.

Компанія Benish GPS вже більше 11 років є провайдером інноваційних рішень на ринку України. Досвід тісної та успішного співпраця з державними установами та дослідницькими центрами створюють умови для розробки та впровадження унікальних комплексних рішень для агропромислового комплексу. Участь у Всеукраїнському Дні поля – це можливість інтерактивної презентації досягнень компанії, а також пошук нових ідей для все більш масштабних проектів.

Учасниками заходу стали представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Аграрного фонду України, керівники підвідомчих організацій, голови обласних адміністрацій, а також вище керівництво Державної продовольчої зернової корпорації.

У Всеукраїнському Дні поля 2014 взяли участь більше 80 організацій, серед яких заводи-виробники і постачальники сільськогосподарської техніки, а також науково-дослідні установи. В цілому, було представлено більше 60 технічних новинок вітчизняного та іноземного виробництва.

Компанія Benish GPS пишається участю в подібному національному заході. Ми вдячні організаторам, учасникам і відвідувачам Всеукраїнського Дня поля 2014.

Комплектація