СИСТЕМИ BENISH GPS ВИЗНАНІ НАЙЕФЕКТИВНІШИМИ У 2015 РОЦІ

30 березня 2016 року відбулася щорічна презентація, присвячена підведенню підсумків страхового ринку України і прогнозам на чотири роки. Організатором презентації традиційно виступив журнал Insurance TOP, а головною подією стала церемонія нагородження Лідерів галузі за 2015 рік.

Цього року презентація об’єднала понад 200 топ-менеджерів страхових компаній, представників фінансового ринку, а також перших осіб європейських посольств, профільних комітетів та органів державної влади, безпосередньо пов’язаних з функціонуванням галузі. У керівників була можливість обговорити і проблеми і стратегії розвитку ринку страхування в умовах нестабільної ситуації в Україні.

1Моше Беніш (Віце-президент Benish GPS), Олександр Філонюк (Президент ліги страхових організацій України), Олександр Смичніков (Директор з розвитку Benish GPS)

 

У рамках Церемонії нагородження Лідерів, компанія Benish GPS була відзначена дипломом у номінації «Найефективніші системи моніторингу і безпеки автомобілів».

1Володимир Гордєєв (Директор з корпоративних продажів Benish GPS), Моше Беніш (Віце-президент Benish GPS), Олександр Смичніков (Директор з розвитку Benish GPS)

Адже завдяки роботі компанії в 2015 році було врятовано від угону тисячі автомобілів по всій Україні. Як прокоментував генеральний директор Insurance TOP, Олег Паращак: «Benish GPS завжди була і залишається надійним партнером страховим компаніям, а завдяки пристроям компанії в 2015 році страховикам вдалося зберегти більше 100 мільйонів гривень».

У минулому році у страхового ринку з’явилися технологічні партнери, а вже в цьому – страхова телематика, яка ще вчора здавалася далекою реальністю. Сьогодні ж, телематичне рішення BEinSURE від компанії Benish GPS – це комплексна система, на основі мініатюрного пристрою, який вміщується на долоні. «Ми готові випустити BEinSURE на страховий ринок і сподіваємося отримати за нього премію Insurance TOP у наступному році», зазначив Олександр Смичніков, директор з розвитку компанії Benish GPS.

1Олег Паращак (Генеральний директор Insurance TOP), Романа Навальківская (Директор департаменту страхового права і методології ЛСОУ), Володимир Шевченко (Генеральний директор МТСБУ), Олександр Смичніков (Директор з розвитку Benish GPS)

 

Комплектація