Компанія Benish GPS взяла участь у П’ятому Міжнародному Страховому Форумі у Азербайджані

benish gps

Міжнародний Страховий Форум є ключовою подією на Кавказькому регіоні, яка зосереджена на страховому ринку та найбільш суттєвих тенденціях та перспективах його розвитку.

19-20 червня 2014 за підтримки Міністерства Фінансів Азербайджанської Республіки в Баку пройшов П’ятий Міжнародний Страховий Форум за участю фахівців Кавказького регіону, Середньої Азії, Європи, Туреччини, України та інших країн СНД.

Міжнародний Страховий Форум – одне з найголовніших подій Кавказького регіону, присвячене страховому ринку та найбільш важливим тенденціям та перспективам розвитку у даному регіоні.

У П’ятому Міжнародному Форумі взяли участь фахівці з Австрії, України, Грузії, Німеччини, Туреччини, Росії, Румунії, Бельгії, Польщі, представники таких міжнародних компаній, як MAPFRE Re, Benish GPS, SAVA Re, REUNION AG, WILLIS, TRANS Re та ін . Таким чином, міжнародний статус Форуму об’єднав понад 20 регіонів світу.

Відкрив Форум Міністр фінансів Азербайджану, Самір Шаріфов. Міністр окреслив тенденцію стрімкого росту та розвитку страхового ринку. Вступну промову також підтримав голова  комітету Парламенту  з економічної політики, Зіяд Самедзаде, визначивши роль нормативної бази та її відповідність до міжнародних стандартів.

Формат заходу забезпечив живе спілкування та обговорення найактуальніших тем усіма учасниками Форуму. За круглими столами були розкриті такі питання, як «Управління ризиками катастроф у державному та приватному секторах», «Формування страхового бізнесу в умовах сучасних стандартів», «Методи управління ризиками для електроенергетики,  газових та нафтових родовищ, а також будівельної галузі», «Управління ризиками та даними» та ін.

Особливу увагу та активне обговорення викликала доповідь керівника представництва Benish GPS в Азербайджані Ярослава Жовніренко на тему: «Використання технологій для оптимізації витрат з компенсацій».

«Інноваційні технології, їх значення та можливості в умовах стрімко розвивається страхового ринку, як додатковий інструмент оптимізації виплат, викликав непідробний інтерес фахівців усіх країн-учасників та  представників  міжнародних  компаній  в  даній  сфері», – зазначив Директор з міжнародного бізнесу компанії Benish GPS, Руслан Агрба.

Компанія Benish GPS щиро сподівається, що участь у Міжнародному Страховому Форумі стане щорічною традицією. Компанія висловлює подяку організаторам та учасникам П’ятого Міжнародного Страхового Форуму за високий рівень організації, а також можливість обміну досвідом та новими ідеями!

benishgps

Відкриття П’ятого Міжнародного Страхового Форуму. Міністр фінансів Азербайджану, Самір Шаріфов.

benishgps

П’ятий Міжнародний Страховий Форум в Азербайджані.

benishgps

П’ятий Міжнародний Страховий Форум в Азербайджані.

benish gps

Участь компанії Benish GPS у П’ятому Міжнародному Страховому Форумі

Комплектація