Різке зростання викрадень автомобілів у Києві. Досвід протидії від компанії Benish GPS.

benish gps У столиці зафіксовано рекордний показник авто викрадень. За даними МВС, що наводить Інтернет-видання Vesti.ua, за період січень-квітень поточного року, в Києві зафіксований 501 випадок крадіжки автомобіля. Для порівняння варто зазначити, що за 2013 було зареєстровано 499 автокрадіжки. Так, тільки за перші 4 місяці 2014 було викрадено автомобілів більше , ніж за весь попередній рік. Повернути автомобіль власнику вдалося всього у 147 випадках.

Основним знаряддям грабіжників на сьогодні став кодграббер – прилад, що записує сигнал з автосигналізації. Результатом роботи такого «інструменту» є безперешкодне проникнення в автомобіль з подальшим його викраденням.

У зв’язку з цим, столичне ДАІ попереджає про недостатню ефективність звичайної сигналізації. Найчастіше авто, викрадені у столиці, перевозяться до Одеси, де в підпільних гаражах або розбираються на вузли, або відбувається заміна номера та продаж за 70% від реальної вартості на авторинках.

За даними цілодобового Диспетчерського центру компанії Benish GPS, за січень-квітень 2014 зафіксовано 90 подій з підозрою на угон автомобілів, обладнаних супутниковою системою безпеки Benish Guard. Оперативне реагування працівників Диспетчерського центру та миттєва передача координат місцезнаходження автомобіля співробітникам ДАІ запобігли викраденню по кожному зафіксованому сигналу «Тривога».

Варто зазначити, Диспетчерський центр компанії Benish GPS працює цілодобово, без вихідних та святкових днів у режимі 24/7. Таким чином, автомобіль, обладнаний супутниковою системою безпеки Benish Guard, знаходиться під безперервною охороною.

Комплектація