Компанія Benish GPS зберегла корпоративний автомобіль «Монделіс Україна»

1

Завдяки системі Benish GPS та оперативній групі МВС України в Одеській області було повернуто авто марки Mazda 3 всього за кілька годин.

П’ятого грудня компанія Benish GPS допомогла повернути викрадений автомобіль Mazda 3 компанії «Монделіс Україна» всього за кілька годин. Корпоративний автомобіль був обладнаний супутниковою системою моніторингу, яка дала можливість з точністю до кількох метрів визначити розташування автомобіля. Система моніторингу для «Монделіс Україна» була призначена для контролю пробігу автомобілів, їх місця розташування та обліку швидкісного режиму. Крім того, система дозволила зберегти автомобіль від викрадення.

Так, вранці 5 грудня в компанію Benish GPS надійшов дзвінок від представника «Монделіс Україна» з повідомленням про зникнення автомобіля в місті Одеса. По гарячих слідах вдалося визначити, що автомобіль був перегнаний на відстань більш ніж 70 кілометрів від міста Одеси і знаходився на околиці Білгород-Дністровського. Оперативна робота менеджерів компанії Benish GPS дозволила в найкоротші терміни визначити поточне місце розташування викраденого автомобіля і вжити усі необхідні подальші дії з поверненню його власнику. До місця розташування автомобіля одразу ж була направлена слідчо-оперативна група МВС України в Одеській області, і автомобіль був успішно знайдений у вказаному місці. Подальшою координацією події займалися співробітники міліції спільно з представниками «Монделіс Україна».

 «Наша компанія вже два роки співпрацює з компанією Benish GPS. За цей час ми неодноразово переконувалися в ефективній роботі партнера. Запобігання викрадення нашого автомобіля є красномовним доказом успішного співробітництва. Ми вдячні компанії Benish GPS за збережений автомобіль», – зазначив Володимир Ковальчук, координатор автомобільного парку «Монделіс Україна».


«Монделіс Україна» – українське підприємство, частина групи компаній Mondelēz International – найбільшого в світі виробника шоколадної продукції, печива та цукерок, а також другого найбільшого в світі виробника жувальної гумки. До 2014 року компанія «Монделіс Україна» називалася «Крафт Фудз Україна».

Комплектація