Різкий стрибок угонів автомобілів і абсолютна ефективність системи BENISH GUARD

1

За 8 місяців поточного року кількість угонів автомобілів в Україні збільшилася більш ніж на 70%. Згідно з даними ДАІ, за січень-серпень 2014 було викрадено 7048 авто, тоді як за аналогічний період 2013 року – 4137. Найбільш небезпечними регіонами, з точки зору крадіжок автомобілів, є: Донецька, Луганська, Дніпропетровська області та місто Київ. Як вже повідомляли у столичному Управлінні ДАІ МВС України, у Києві найчастіше викрадають машини вночі, а обирають злочинці ті автівки, що стоять у дворах під будинками. У зв’язку з цим неодноразово зазначалось про необхідність дуже серйозного підходу до питань безпеки автомобіля і вибору протиугінної системи. На сьогоднішній день найбільшу ефективність показують системи безпеки на основі GPS технологій.

Сучасна система безпеки автомобілів BENISH GUARD є кращим рішенням на ринку супутникових протиугінних систем. Завдяки унікальному Диспетчерському центру всі спроби угонів автомобілів, обладнаних системами BENISH GUARD, вдалось успішно запобігти. Крім того варто зазначити, що компанія Benish GPS працює при повному сприянні ДАІ МВС України. При спробі угону автомобіля, обладнаного протиугінною системою BENISH GUARD, до місця розташування автомобіля одразу відправляється патруль ДАІ, який координує всю подальшу діяльність по поверненню автомобіля власнику.

Так, за даними цілодобового диспетчерського центру компанії Benish GPS, за січень-серпень 2014 було оброблено більш ніж 1400 тривог високого ступеню небезпеки. Спільними зусиллями Benish GPS і Департаменту ДАІ вдалося запобігти угон в кожному такому випадку.

Диспетчерський центр компанії Benish GPS працює цілодобово, без вихідних та святкових днів у режимі 24/7. Таким чином, автомобіль, обладнаний супутниковою системою безпеки BENISH GUARD, знаходиться під безперервною охороною.

Комплектація