Газета “Вечірній Миколаїв”: “GPS-система допоможе громадському транспорту”

Компанія Benish GPS Ukraine презентувала миколаївським автоперевізникам програму з організації транспортної роботи за допомогою GPS-трекера. Про це повідомила прес-служба міськвиконкому.

«За наявності GPS-трекера в маршрутних автобусах транспортне підприємство може бачити час виходу його на лінію і повернення назад в парк, тривалість водіння, пробіг, швидкість, кількість рейсів, час стоянки і т.д. За допомогою трекера також можна відстежувати технічний стан транспортного засобу», – зазначив начальник управління транспортного комплексу міськвиконкому В.Кащенюк.

На його думку, встановлення такого обладнання – це в першу чергу перевірка виконання договірних умов перевізниками. Так, за допомогою GPS-трекера можна побачити інтервал руху автобусів і їх кількість на лінії. А в разі будь-яких скарг від городян – це своєчасне та оперативне вирішення проблем. Спостереження за автобусами ведеться за допомогою спеціальної програми в Інтернеті. Таким чином, за транспортною ситуацією в місті можна спостерігати не тільки в диспетчерському центрі, а й на самому підприємстві.

Комплектація