BENISH GUARD – ефективний захист від будь-яких спроб викрадення автомобіля

1

Злочинці знайшли черговий спосіб викрадення автомобілів. Так, за останніми даними ЗМІ, четверо викрадачів у центрі Києва намагалися за допомогою евакуатора викрасти автомобіль Porsche Panamera. За інформацією ДАІ, о п’ятій ранку на лінію “102” зателефонував чоловік і повідомив, що у нього викрали автомобіль, який був припаркований у дворі будинку. Проте співробітникам ДАІ вдалося відшукати викрадене авто. При обстеженні прилеглої території вони побачили, як з евакуатора вивантажували автомобіль, який підпадає під прикмети.

“Біля автомобіля знаходилося четверо молодих людей. При появі співробітників міліції вони намагалися втекти, але були затримані. На допомогу працівникам ДАІ під’їхав наряд патрульно-постової служби міліції. Також на місце затримання було викликано слідчо-оперативну групу”, – зазначили в ДАІ.

Такі випадки викрадення далеко не поодинокі. Порятунком може служити інноваційна супутникова система безпеки BENISH GUARD. Основною перевагою системи є негайне реагування на будь-які тривожні сигнали, що надходять від автомобіля, на якому встановлена система BENISH GUARD. Зокрема, при піднятті машини евакуатором або буксируванні, до Диспетчерського центру компанії Benish GPS миттєво надходить сигнал тривоги. Диспетчер, у свою чергу, координує всю необхідну діяльність, відстежує рух автомобіля в режимі реального часу і направляє найближчий патруль ДАІ МВС до місця розташування автомобіля.

Варто відзначити, Диспетчерський центр компанії Benish GPS працює цілодобово, у вихідні та святкові дні, 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Таким чином, автомобіль, обладнаний супутниковою системою безпеки BENISH GUARD, знаходиться під охороною безперервно.

Нагадаємо, в Україні різко збільшилася кількість угонів автомобілів. Тільки за останні вихідні було зафіксовано вісім фактів крадіжок транспортних засобів, серед яких навіть такі, як Bentley Continental, BMW M3 і Land Rover.

Збережіть Ваш автомобіль за допомогою системи безпеки BENISH GUARD!

Комплектація