Легендарний Mercedes-Benz SLR McLaren під захистом Benish GUARD

benish guard

В рамках заходу “Столичне АвтоШОУ” компанія Benish GPS показала легендарний спорткар Mercedes-Benz SLR McLaren якій був під захистом Benish GUARD.

В останній вікенд травня відбулася наймасштабніша подія автомобільного світу України – Столичне АвтоШОУ. Захід відвідало понад 200 000 гостей. Основний акцент під час АвтоШОУ звичайно ж ставилося на презентацію нових моделей автомобілів, але крім цього організатори передбачили безліч конкурсів, розваг та активностей: дитячі майданчики, картинг, слалом, мотошоу, автопікнік. На головній сцені свої пісні виконали відомі українські гурти ТНМК та “Тартак”.

benish guard

У цьому році однією з головних прикрас АвтоШОУ став легендарний Mercedes-Benz SLR McLaren, який був центром грандіозної експозиції компанії Benish GPS. Усім гостям стенду компанія подарувала можливість на власні очі побачити і зробити фото приголомшливого автомобіля. Космічний дизайн, незвичайні двері машини, які після легкого натискання клавіші плавно піднімаються вгору, шикарний витриманий в сріблясто-червоно-чорних тонах 2-місний салон і потужний двигун складають образ знаменитої «Срібної стріли».
benish guard

Надійний захист легендарному спорткару гарантувала супутникова система безпеки Benish GUARD, яка забезпечує оповіщення про несанкціоноване проникнення, зовнішні  впливи на автомобіль і запобігання спроб викрадення. Миттєве реагування при спробах угонів здійснюється цілодобовим диспетчерським центром Benish GPS.

Як зазначив Олег Ампілогов, заступник директора з розвитку – начальник відділу розвитку дилерської мережі компанії Беніш GPS: «Для нас участь у такому грандіозному заході – це відмінний шанс в черговий раз відповісти на всі питання, пов’язані з роботою супутникової системи безпеки Benish GUARD».

В рамках розважальної активності протягом двох днів організатори АвтоШОУ провели безліч конкурсів і змагань. Так переможці номінації «Автотюнинг» і змагань Автослалому на мокрому асфальті в номінації «Спортивне авто» отримали в подарунок протиугінну систему Benish GUARD і сертифікат від компанії Benish PS на отримання знижки 50% при покупці системи Benish GUARD.

benish guard

Нагадаємо, що Українська автомобільна корпорація – це єдина компанія з повним циклом виробництва. Головний експортер автомобілів у країни СНД і далекого зарубіжжя. Корпорація УкрАВТО є генеральним імпортером і офіційним дилером більше 20 всесвітньо відомих автомобільних брендів. Протягом АвтоШОУ були представлені новинки відразу декількох брендів: Chery, ЗАЗ, KIA, Opel, Chevrolet, Renault і Ducati, а Toyota, Mercedes-Benz, Smart, Jeep, LADA і Maserati дали можливість всім бажаючим ближче познайомитися з модельним рядом.

Комплектація